Brouwerij Eeuwig Zonde

Gevestigd in het brabantse Someren, brouwen we met passie bieren volgens de belgische stijl.
We zijn echte Brabantse bourgondiers, liefhebbers van lekker eten en drinken.We genieten van alle goeds dat het leven ons te bieden heeft en dit delen we met iedereen die ons lief is.


Vanuit deze overtuiging zijn onze bieren ontstaan.

Geschiedenis:

Wat begon in 2015 als een hobby is in korte tijd uitgegroeid tot een geweldig succes. Familie, vrienden, kennissen en andere bierliefhebbers vonden het bier zo lekker dat het idee om een brouwerij te beginnen was geboren. 

Begonnen onder de naam; Brouwerij de Zeven Zonden, deze naam bleek echter al bezet door een Belgische brouwerij, dus weer terug naar de tekentafel.Tot iemand zei: toch Eeuwig Zonde dat we die naam moesten laten gaan. En met die uitspraak was de nieuwe naam gevonden, Brouwerij Eeuwig Zonde.

De brouwerij:

De eerste brouwsels werden gebrouwen in de garage thuis, maar al snel bleek deze te klein. Vandaar dat we aan de slag gingen bij Brouwerij de 3-Horne. Later zijn we opgeschaald en gaan brouwen in batches van 10 hectoliter bij de Stadsbrouwerij in Weert. 

Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we vanwege de omvang, de garantie voor een constante smaak en kwaliteit, al onze bieren zijn gaan brouwen bij de Loonbrouwerij in Cothen. Hier kunnen we op dit moment onze bieren brouwen in batches van 20 en 40 hectoliter.

Het brouwen naar eigen recept en dit kunnen delen met anderen dat is onze passie. Onze missie is dan ook om iedereen kennis te laten maken met de bieren van Eeuwig Zonde.

Heb jij onze bieren nog niet geproefd?

Jan Koolen

Brouwerij Eeuwig Zonde

Bier waar u blij van wordt

Bent u als bedrijf, familie, vriendenclub, vereniging of als bierliefhebber opzoek naar een passend relatiegeschenk, jubileumbier, kerstpakket of ander cadeau. Dat willen wij graag voor u invullen.

Wilt u als café, proeflokaal, kantine of restaurant een eigen gepersonaliseerd bier laten brouwen.

Wij kunnen dat voor u verzorgen. In hoeveelheden die u zelf kunt invullen. Alles op maat. In fles 33cl, 75cl en fust 20 liter.

 

Wij ontwikkelen graag samen met u een geschikt product waar u mee voor de dag kan komen. Wilt u een eigen ontwikkeld bier, een bier uit ons assortiment, bier met uw eigen etiket, dit alles is mogelijk. Een compleet product voor een eerlijke prijs. We gaan met u in gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. We kijken naar uw budget en geven u een mooi voorstel.

Eeuwig Zonde

eeu·wig (bijvoeglijk naamwoord)

1 zonder begin of einde; altijddurend: het eeuwige leven

2 (tot vervelens toe) voortdurend; onophoudelijk

eeu·wig (bijwoord)

1 heel erg; zeer: dat zou eeuwig zonde zijn; erg jammer zon·de (de; v(m); meervoud: zondes, zonden)

zon·de

1 iedere vrijwillige overtreding van goddelijke of morele wetten: (voor) zijn zonden boeten;het is (eeuwig) zonde (erg) jammer